lauantai 18. helmikuuta 2012

Lökölauantai

Tänään en remontoi, pyhitän koko päivän vain olemisen sietämättömän ihanalle keveydelle. Tahdon kärsiä vähän tylsyydestä ja tekemisen puutteesta. Voisin teeskennellä, ettei mitään remonttia koskaan ole ollutkaan. Olisi vain ihan tuiki tavallinen lökölauantai. Joopa joo taas. Nyt on mm. haava sormessa ja haavassa maalia. Olipa taas niin antiremontointipäivä, että oksat pois.

Mutta ei se mitään. Kyllä lauantaista saa tehtyä lökölauantain, vaikka hetki menikin keittiön kanssa irvistellessä. Pahimman kiireen ja stressinkään keskellä rentoutuminen ei ole minulle mikään ongelma, se vaatii vain vähän saunan lämpöä ja kynttilöiden tuiketta. Kovan löylyrääkin aikana ja jälkeen iskee sellainen laiskotuksen ja keveämielisyyden puuska, että loppuilta meneekin sohvalla köllötellen. Tällaisen laiskottelijan lauantai-illan kruunaa hyvä ruoka, sopiva määrä herkkuja ja hyvä sarja tai elokuva. Ja tietysti ällösöpösti se oman poikaystävän kainalo. Siispä heittäydyn hetkeksi Putouksen ja Terra Novan vietäväksi, ja yritän parannella itseäni pitsaähkystä. Hrr.Tähän väliin minun on pakko tunnustaa, etten voisi enää elää ilman saunaa. Etenkään puusaunaa. ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...