torstai 16. helmikuuta 2012

Jäätävä hoppu

Olen viime päivinä nauttinut ja kärsinyt ihastuttavan vihastuttavasta kiireviikosta, eikä remontointi ole osallistunut siihen juuri lainkaan. Tapaamisia ja toimitettavia asioita on ollut pilvin pimein, mutta nyt alkaa taas rauhoittua. Toisinaan kiire osaa olla aivan m-a-h-t-a-v-a-a! Vielä mahtavampaa on unohtaa kiireen keskellä koko kirottu remontointi. Pitkästä aikaa sitä on ollut vain pakko antaa olla. Yhtäkkiä ilman remontointia vuorokaudessa tuntuu olevan tuplamäärä tunteja. Kelpaa!


Kauhean keittiökaaoksen keskellä Puuti tuntuu kuitenkin viihtyvän. Ja kyllä, meiltä puuttuu tällä hetkellä baaritaso, joten nurkassa on hauska tietokonekakku; boksi, subbari ja näyttö päällekäin pinottuna. Tilaasäästävä ratkaisu, mutta muistuttaa pelottavan paljon huojuvaa tornia. Hah.Olohuonekin tarvisi kipeästi hienosäätöä, mutta kaatopaikkaa muistuttavan keittiön selättäminen on päättymättömän tehtävälistan kärkisijalla. Parhaillaan olohuone nakuilee ilman verhoja, joten tähän olisi syytä puuttua pikimmiten. Lisäksi Ektorpin päällinen on edelleen silittämättä. Ennen silitystä kaveri joutaisi kyllä pesuun. Hiivatin valkoinen sohva ja likainen poikaystävä. Bongatkaa muuten kesken leffahetken napatusta kuvasta kerrosvanukasta muistuttava kissa!Käsittämättömän rakas ja uskollisesti palvellut sohvani jouti eilen uuteen kotiin, jotta varaston virkaa toimittava kakkoskoti saataisiin tyhjennettyä uutta asukasta varten. Haikeaa!Nyt kuitenkin jatkan siitä, mihin viimeksi jäin, ja mitä vihaan eniten, eli panelointia!


PS. Pardon moi jatkuvat maailman huonolaatuisimmat kuvat. Jostain kumman syystä se kännykkä on aina paremmin käsillä, mitä pokkari tai järkkäri. Hehe.

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Remppaaminen ei tosiaan oo mitään hermolomaa, meillä oli keittiöremppa pari vkoa listalla ja voin sanoa, että mä olen varmaan koko sen ajan itse piru :D

  Hei kaimasein... blogissani sulle muutama haaste <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaimalle kauniita kiitokseja haasteesta ja tunnustuksesta! ♥

   Vähän villisti veikkaan, että jos tämä parisuhde kestää remontin, se taitaa kestää mitä vaan. Remppa on ollut nimittäin sellainen koetinkivi jo lähes vuoden ajan. Stressin, kiireen ja epäonnistumisien keskellä ihmisestä tuntuu kuoriutuvan sellainen sarviolento, että oksat pois! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...