perjantai 24. helmikuuta 2012

Gotta love D-C-Fix

Kerroin taannoin ostaneeni keittiötuolit ilmaiseksi soveltaen naisen logiikkaa: myynnistä tienatut rahat - uusien tuotteiden hinta = erotuksen jäädessä plussan puolelle ILMAINEN. Nämä tuolit tuntuvat edelleen suhteellisen hyvältä ostoskselta (etenkin kun olivat ILMAISET! Haha!), mutta vielä suurempaa vetovoimaa tuolien huokoiseen materiaaliin tuntee rakas kissani. Sellaiseen kun on niin järjettömän kiva upottaa kyntensä. Uskoakseni huonekaluni kiittäisivät mitä nöyrimmin, jos saisin aikaiseksi ostaa kissoille OIKEAN raapimispuun.Ollakseni rehellinen tuolit näyttivät myymälässä todella kivalta, mutta keittiöömme aseteltuna ne eivät ehkä olleet aivan yhtä kivat, mitä olisin toivonut niiden olevan, sillä tummat jalat hyppäsivät liikaa silmille. Vaikka visioni keittiön ilmeestä ei ole vieläkään aivan selvillä, tiesin mustanruskeiden jalkojen tuottavan suuren ongelman kaltaiselleni kaiken-täytyy-olla-just-eikä-melkeen tyypille. Ensimmäisenä suunnittelin jalkojen hiomista ja maalaamista, mutta en halunnut pilata kaunista kokonaisuutta vain sen takia, etteivät ne sovi meidän keittiöön juuri tällä hetkellä. Lisäksi olin valmis tekemään mitä vain välttääkseni maalaamisen, joka on mielestäni ihan hirvittävää kuraa edelleen! Tästä syystä päädyin kokeilemaan monissa paikoissa esillä ollutta kontaktimuovia, D-C-Fixiä, vaikkakin hieman skeptisenä.
 


En halunnut tuolin jalkoihin aivan samanlaista muovimaista ilmettä, mitä niissä alunperin oli. Siksi halusin ehdottomasti valkoista kalvoa, jossa olisi kaunis puunsyykuviointi. Kyseistä vaihtoehtoa ei kuitenkaan ollut lempirautakauppani, Kodin Terran, varastossa, joten jouduin odottaa piinalliset pari viikkoa päästäkseni antamaan tuoleille haluamani kasvonkohotuksen. 
 
 Bongatkaa taas kuvasta kissa.. HUOH!

Nyt homma on kuitenkin tehty, ja voin sanoa tykkääväni lopputuloksesta kovasti. Tietynlaisessa valaistuksessa eläväinen puukuviointi erottuu todella kauniisti edukseen. Vielä pitäisi saada istuinpehmusteet tehtyä.. ja biljoona muutakin asiaa. Yäk, vihaan liian pitkiä tehtävälistoja. Yäk. Ahdistavaa.

5 kommenttia:

 1. Hei, tuohan taitaa olla samaa dc-fixiä kun meidän keittiön kaapistojen rungoissa? Sellaista helmiäishohtoista puukuvioo ;O) Kivat tuli tuoleista, tarttiskohan mun vähän matkia sua ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkihan pois vain! :P Helposti saa kyllä uutta ilmettä melkeinpä mihin vain! Teidänkin keittiö oli kuin uudesti syntynyt fixin ansiosta :) Tämä käyttämäni fix on varmasti melko samanlaista, mitä teillä. Vain helmiäishohto puuttuu.

   Poista
 2. Vautsi vau kaimaseni :) tosi hienot tuli. Paljon raikkaammat ja kevyemmän näköiset kun aiemmin. Onnistunut muutos!! Mä oon ite kans haaveillu noista rottinkituoleista, mutta huoh.... en oo vielä niitä saanut. Saisinkohan mäki ne jostain ilmatteeks?? oveluus aina kannattaa, ainakin miesten kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon kyllä todella tyytyväinen tuolien uuteen ilmeeseen, oli siis rasittavan näpertämisen väärti :) Nyt vain kaima tarttuu toimeen ja myy jotain turhaa pois, niin saa itsekin tuolit ilmaiseksi! :D

   Poista
 3. Tulipa kivat! Ehdottomasti paremmat. Ja miukumauku kruunaa koko kuvan <3

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...