maanantai 30. tammikuuta 2012

Värisirkus

Kaiketi ovelle koputtava kevät on tehnyt tehtävänsä, sillä useassa blogissa on meneillään kunnon vastaisku talven valkoisuudelle. Sisustukseen halutaan tuoda värejä kompensoimaan ulkona vallitsevaa valkoisuutta, ja mikäs siinä. Omassa yksiössäni käytin värejä huomattavasti rohkeammin, mitä nykyään. Pesutiloissa oli Marimekon Kaiku-suihkuverhon inspiroimana limeä reiluina annoksina. Keittiönurkkauksesta löytyi syvää punaista, joka kurkotti kahvinkeittimeen saakka. Yhdistetyn olohuoneen ja makuuhuoneen puolella värin antamisesta vastasi muutama koristetyyny, joista löytyi harmaaseen taittavaa sinistä pellavaisella taustalla. Kaiketi energisten väripilkkujen tarkoituksena on antaa ryhtiä sisustukselle, mutta kutsukaa minua nyt sitten ryhdittömäksi, minä kun en nykyisin moisista liiemmin piittaa. Onhan värit pyörineet myös omassa mielessäni lähiaikoina, vaikkakin melko pliisuina: puuteriroosaa, harmaansinistä, sammaleen vihreää - ripaus jotain muutakin, kuin vain sävyjä valkoisen ja ruskean välimaastosta ja niiden ääripäistä. Tästä inspiroituneena piipahdin muutamalla sivustolla värikkäämpiä tekstiilejä silmälläpitäen.

Olohuoneeseen voisin harkita hankkivani niukan ripauksen petrolia tai vihreää, joista molemmat sopisivat loistavasti ruskean kaveriksi. Tämän tekisin kylläkin pitkin hampain, sillä mieluiten pidättäydyn vain tylsässä värimaailmassa ilman sen suurempaa pyrkimystä tuoda sisustukseen tehostetta. Eikö kodin sisustus kuvasta aina ihmistä? Tylsä värimaailma, tylsä asukas. Osui ja upposi! Heh heh. Alla olevan tyynyn voisin kuitenkin kotiuttaa itselleni milloin tahansa, absolute love! ♥

Ellos


Keittiö on vielä kovin vaiheessa, mutta sinne tervetulleita värejä olisivat puolestaan murretut punaisen, oranssin ja keltaisen sävyt. Tehosteväreistä ei kylläkään tässä tapauksessa voi puhua, sillä moiset värit hukkuvat keittiön värimaailmaan helposti. Siispä värien sijaan taidan päätyä pelaamaan teräksellä ja hopealla materiaalina. Tylsää! Heh.

Ellos


Makuuhuoneessa on meneillään väriboikotti. En tahdo makuuhuoneeseeni mitään vahvoja värejä, sillä makuuhuoneen tarkoitus ei ole tehdä oloani energiseksi tai pirteäksi. Aamuisin kyseinen olotila kyllä tulisi tarpeen, mutta siinä ei edes kirkkaat keltaiset ole avuksi, ehei. Makuuhuoneessa aion pelata liilaan taittavalla harmaalla, valkoisella ja mustalla, se on varma. Ehkä joku hempeä ja vaaleahko sävy eksyy edellämainittujen kaveriksi!

Zelected by Houze

2 kommenttia:

  1. Hyvin kivanoloinen blogi siulla ♥ ehdottomasti alan seuraamaan ;)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...