maanantai 9. tammikuuta 2012

Värillä on väliä

Vielä pari päivää sitten en uskonut saavani koskaan sanoa tätä, mutta se on viimein ohi. Sotani paneeleiden valkoisuuden kanssa on viimein ohi. Vaatihan se, uskokaa tai älkää, suunnilleen 20 työtuntia (joka saattaa selittää useamman päivän hiljaisuuteni). Nyt tuntuisi erityisen hyvältä julistaa itsensä antipaneelimaalariksi tästä hetkestä eteenpäin, mutta eihän moista iloa minulle voi suoda. Yläkerta kun odottaa paneloijaansa. Kettu vie! Joka tapauksessa työsarkaa puolipaneelin uudelleenmaalauksessa oli riittämiin, etenkin kun perusvalkoisen värin valinta tarkoitti myös listojen maalaamista samalla sävyllä. Asia on kuitenkin viimein hoidettu pois alta, ja voin näin jälkeenpäin sanoa sen olevan kaiken vaivan arvoista. Enää olohuone ei tarvitse kylmän valkoista energiansäästölamppua näyttääkseen ei-niin-keltaiselta tai ei-niin-tunkkaiselta. Nyt olohuone on raikas valaistuksesta riippumatta! ♥

 
Niin ai mikä valkoisen väriero?

Olohuone vaatii vielä useita hankintoja, jotta sitä voisi kutsua valmiiksi, mutta siitä huolimatta se on jo hyvällä mallilla. Kaiken valkoisuuden keskellä voin olla tyytyväinen niihin valintoihin, jotka olen tehnyt muissa väreissä ja materiaaleissa. Valkoinen tuo tilaan ihanaa raikkautta ja avaruutta (jota tulitikkurasiaolohuoneemme todellakin kaipaa), mutta rajansa silläkin. Kaipaan kotiini lämpöisyyttä ja luonnollisuutta, eikä valkoinen pysty sitä yksistään tarjoamaan. Valkoisen kokonaisuuden rikkomisesta pitääkin huolta muun muassa lattia, joka sai eilen päällensä jotain ihanan lämmintä ja aitoa, taljan nimittäin. Tätä lähemmäs luontoa ei enää varmaan voi päästä? Hahhah!

 
Ei, en vieläKÄÄN ole saanut silitettyä sohvanpäällistä. Vaivanneeko kiire vaiko laiskuus.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sängynpäätyideoita etsiskellessä ja ihastuin, sekä sängynpäätyynne, että blogiisi. Sisustustyylisi on juuri sellainen mitä itsekin haaveilen toteuttavani sitten joskus kun pääsemme eroon tästä muovimattoisesta vuokraluukusta. Olisiko mahdollista saada lisää kuvia sängynpäädystänne?

    - Annika

    VastaaPoista
  2. Annika: Voi kääk, vanhat muovimatot ja vuokraluukut ovat harvinaisen ketkuja rajoitustensa vuoksi. Vaikka toisinaan toivoisin joitain rajoituksia tännekin, ettei olisi mahdollisuutta puuttua joka ikiseen epäkohtaan. Haha. Lisää kuvia makkarista (ja luonnollisesti myös sängynpäädystä) on kyllä tulossa, mutta niitä joutuu ehkä odottaa tovin. Ensin projektilistalla on hoitaa keittiö kuntoon, sitten vasta pureutua makuuhuoneeseen. Makkarissamme on parhaillaan mielenkiintoinen sekasorto, jota en halua ikuistaa kuvin. Mutta jäähän kuulolle, tiedä vaikka pian innostuisinkin kuvailemaan! :)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...