maanantai 23. tammikuuta 2012

Seinän matka

Monesti harmittelen mielessäni, kuinka ajattelematon sitä on ollutkaan ennen remontin aloittamista. Kyllähän minua ajattelemattomuudesta voi syyttää edelleenkin, mutta erityisesti mieltä on jäänyt kaihertamaan se ikävä seikka, etten kuvannut talon jokaista nurkkaa ennen remonttia. Kuinka kiva olisikaan näyttää kaikille, mikä läävä tämä rotisko onkaan ollut. Olen myös miettinyt, että ehkä ne remonttia edeltävät kuvat selittäisivät sen, miksi remontti on kestänyt jo lähestulkoon vuoden. Nyt ei toki muistella sitä tosiseikkaa, että remontoin olohuoneen kahdesti, ja nyt keittiössäkin on toinen erä meneillään. Kyllä nämä remontoitavat asiat ovat olleet määrällisesti suuremmassa osassa, mitä virhevalintani. Köh.

Onnekseni olen kuitenkin kuvannut jotain, ettemme pääse täysin unohtamaan, miltä talo näytti ennen radikaalia kasvojenkohotusta. Yläkerran keittiön purkamista, lisäeristystä ja seinien koolausta lukuunottamatta merkittävin ja työläin muutos on tapahtunut juurikin keittiössä. Koneellani olevasta remonttikansiosta (jossa on peräti 15 kuvaa, haha) löysin yhden painajaiskuvan keittiön seinästä, joka saa edelleenkin karvani pystyyn.

Käyttämättömänä seisonut puuhella ja huuva saivat väistyä uuden kaapistoryhmän tieltä.

Viisas olisi asentanut puuhellan tilalle varaavan takan, mutta minäpäs tyhmänä tasoitin koko seinän.
Aukkojen kohdat muistin kuitenkin merkata ylös, jotta haluttaessa takan asennus onnistuisi kivuttomasti.

 
Muistin myös valita kammottavan sävyisen seinämaalin, sekä maalata persoonattoman reseptin seinälle.

Kiitoksena vääristä valinnoista jouduin jälleen kerran pakkeloida seinän tasaiseksi.

Ja tämä on lopputulos. Josko seinän väri olisi nyt vähemmän sisustusta rajoittava tekijä
kaikessa sairaalamaisessa kliinisyydessään. Nähtäväksi jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...