torstai 29. joulukuuta 2011

The never-ending to-do-list

Tänään kärsin megalomaanisesta luovuttajafiiliksestä. Päätin jälleen kerran kirjoittaa tehtävälistan, joka sivuaa remontointia ja pienimuotoisesti myös sisustamista. Listaan oli tarkoitus raapustaa kaikki, mitä mieleeni suinkin vain juolahti. Tämä lista tosin koskisi vain sisätiloja. Ulkotilojen stressimyrskyllä uuvutan itseni vasta siinä vaiheessa, kun sisätilat on saatu kuntoon. Uskoin hartaasti, että listan avulla pystyisin seuraamaan edistymistä paremmin, ja langatkin pysyisivät helpommin käsissäni. Totta tämä, mutta tehtävälistojen tekemisessä piilee aina pieni riski. Tällä kertaa paperilla kummitteleva remonttipainajainen nimittäin aikaansai fiiliksen, että koko listan kirjoittaminen oli järkyttävä virhe. Jos elin uskossa, ettei jäljellä ole paljoakaan tehtävää, olin niin väärässä, että ihan hävettää. Tällä hetkellä kertaalleen valmistuneessa keittiössä näyttää olevan kaikista suurin työ. Voi mooses! Stressi ja paineet ovat litistäneet minut muhkeasta pallerosta totaaliseksi pannukakuksi. Äh! Ilmaisen vinkin annan: välttäkää tehtävälistojen tekoa!

 Mustat pallerot ovat poikaystävän murheita, joissa ainoa tehtäväni on käskyttää ja päällepäsmäröidä! Haha.

Lisäksi edellisessä postauksessa mainittu tasopohdinta sai yllättävän käänteen, kun kaikista edullisin taso ei olisikaan se meidän keittiöön sopiva vaihtoehto. Kaiken kukkuraksi kalliimpi tasovaihtoehto kasvatti hintansa juuri kaksinkertaiseksi. Onneksi raha kasvaa puissa (huomatkaa sarkasmi)! Köh köh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...