perjantai 16. joulukuuta 2011

Kuvarikas postaus

Tänään minua ei puhututa, eikä kirjoituta. Minua vain harmituttaa. Liekö syy oman aivomadon, jonka seurauksena ulkomailta tilaamieni vetimien halkaisijat olivatkin tuplasti oletettua suuremmat, joten voihan nuppi vieköön! Nyt senkkimme siis odottaa edelleen niitä täydellisiä vetimiä, joita ei maailmalta tunnu löytyvän. Onko antiikkihopeisia vetimiä oikeasti muka näin vaikea löytää? Uskomatonta!

Koska bloggaaminen ei mielestäni vaadi aina kirjoittamista (johon minulla ei nyt selvästikään ole inspiraatiota), taidan antaa kuvien puhua puolestani. Olen ollut kotimme suhteen melko salamyhkäinen, ja aion olla sitä vastaisuudessakin – ainakin siihen saakka, kunnes edes yks huone valmistuisi kokonaan. Tai siis. Onhan keittiö jo valmis, mutta ette varmaan ole unohtaneet loistavaa ideaani käydä sen kimppuun uudelleen. Eli valmis keittiömme on valmiinakin keskeneräinen, koska en osaa tuottaa kerralla haluttuja lopputuloksia. Surkuhupaisa fakta, joka kertoo allekirjoittaneen tyhmyydestä. Hehe.


 

 

 

Kolme viimeistä kuvaa paljastavatkin, että yhden huoneen sisustus eriää muusta talosta selvällä sisustusteemallaan. Kokopaneloitu huone huusi saaristolaishenkeä ympärilleen, joten pitkän matkan kyläilijät saavat majoituspaikan merellisessä vierashuoneessa milloin vain! :)

2 kommenttia:

  1. Löysin juuri blogisi ja tulen ihan varmasti jatkossakin löytämään tänne! Kaunis blogi ja kaunis koti, plus että oot jotenkin tosi symppiksen oloinen blogi emäntä :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Voi kuinka kiva kuulla, lämmittää mieltä kovasti! Kaunis kiitos siis sinne. :)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...