lauantai 12. maaliskuuta 2011

Mood swing coming in 30 seconds

Välillä muistutan liian monissa asioissa sydänkäyrää, enkä edes tarkoita mitään normaalia tasaisen rytmin käyrää, puhun nyt suurista heitoista suuntaan sun toiseen, harvinaisesta epätasaisuudesta. Oli kyseessä sitten tunne-elämän koukerot tai kiinnostuksen kohteet, yhtäkkiä kaikki varmaksi luultu ei olekaan niin varmaa, kaikki heittääkin häränpyllyä. Varmoja asioita alkaa kyseenalaistaa. Varmasta tuleekin täysin epävarma. Välillä ymmärrys itseään kohtaan alkaa loppua.

Tämä pätee myös ostoskäyttäytymiseen. Ainoa tasainen ja pysyvä asia elämässäni on pakottava tarve saada shoppailla. Se taas on asia erikseen, mitä shoppailen ja missä shoppailen. Ennen blogin perustamista minulla oli pakottava tarve tuhlata kaikki rahani, jopa ne ruokaan tarkoitetut, vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin. Keskityin juoksemaan väliä Gina Tricot - H&M - Seppälä niin pitkään, etten yksinkertaisesti enää löytänyt mitään ostettavaa. Yhtenä päivänä shoppailin jopa niin paljon, että sain riesakseni selkä- ja hartiasäryt peräti viikoksi. Shoppailin itseni kipeäksi, kirjaimellisesti.

Nyt en ole käynyt vaatekaupoissa aikoihin. Tai sehän nyt on kovin suhteellinen käsite. Täsmennettäköön, etten ole siis asioinut yhdessäkään putiikissa vaatteiden vuoksi yli kuukauteen. Se on minulle pitkä aika se. Ja tähän ei nyt lasketa mukaan niitä kolmia legginssejä, jotka löysin viikko sitten ollessani mummon ja äidin kauppaseurana, eikä niitä söpöjä pinkkejä tennareita, jotka huusivat nimeäni kesken ruokaostosten! Ne eivät olleet vaatekauppoja, ne olivat marketteja! Ei niitä voi laskea! Eihän?

No kuinka ollakaan, enää vaatteet eivät siis ole tärkeimmässä roolissa ostoslistallani, eivätkä oikeastaan edes herätä suurempaa kiinnostusta.  Huoh.Tällä hetkellä minua polttelee järjetön halu panostaa sisustukseen. Ongelmahan nyt on vain sellainen, että olen jo sisustanut kodin mieleisekseni ja tilakin alkaa olla vähissä. Välillä tekisi mieli muuttaa suurempaan asuntoon, jotta olisi enemmän tilavaraa sisustaa! No, oli miten oli, eilisen myöhäisiltana päädyin tyydyttämään ostoshimoani ja tilaamaan vuosia kuolaamani lattiavalaisimen Ellokselta. Tripodin hinta oli kerrassaan suolainen, 189 euroa. Alennuskoodin ansiosta valaisin tuli kuitenkin puolet halvemmaksi. Se on edelleen paljon rahaa se, mutta huomattavasti alkuperäistä vähemmän. Siispä pujottelin nettiostoskorini kanssa kassalle (ilman ainoatakaan vaatekappaletta listalla) ja nyt vain yritän malttaa mieleni toukokuuhun saakka.kuva täältä

3 kommenttia:

 1. Ihana lamppu! Sun kirjotustyyli on todella hauska ja näitä on kiva lukea :D

  -Maria83

  VastaaPoista
 2. Kyllä meillä molemmilla on ihanat lamput. ;)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Inanaa: Kyllä meillä molemmilla on sitten hyvä maku! ;)

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...