tiistai 8. helmikuuta 2011

Welcome to my life!

Okei. Siis 2011. Uusi vuosi, uudet kujeet, niinhän sitä sanotaan. Vuodenvaihteen lupaukset jäivät kyllä antamatta. Tinastakin muodostui sellainen tekele, että oksat pois. Vuosihoroskooppi uhkaa tämän vuoden päätösten rakentavan uutta pohjaa elämäni seuraaville 28 vuodelle. Loistavaa. Eli ei mitään paineita, varsin kevytkenkäisesti mennään. Tai no voiko lihava käyttää sanaa kevytkenkäinen. Eihän ne kengät voi lihavan päällä kovin keveät olla. Oli miten oli, olen päättänyt vakaasti suhtautua tähän vuoteen harvinaisen optimistisesti, rakennan tästä vuodesta aivan loistavan. Ja hommat ei menekään suunnitellusti, ketä on syyttäminen. Onni kun lähtee omasta itsestä ja auttava käsi löytyy omasta hihasta.

No, optimisti, pessimisti tai realisti, vuosi on uusi ja se on fakta. Mutta miten on kujeiden laita. Tämä tyttö päätti sitten pistää blogin pystyyn. Ei toki kujeillakseen, ihan vaan ystävän innoittamana. Niinhän ne sanovat, kolmas (kyllä, kolmas) kerta toden sanoo. Typerät sanonnat. Niistäkin suurin osa on ihan käyttökelvottomia. Eivät tasan edes pidä paikkaansa, horoskoopeista nyt puhumattakaan. Mutta pelissä on siis suuri tyttö, suuret haaveet ja pieni kaupunki, pienet piirit. Tämä on rehdisti läski lifestyle blogini, joka tulee etsimään paikkaansa muiden joukosta tulevien kuukausien aikana. Toivotan blogielämän ja uudet silmäparit tervetulleiksi!

Nyt kokka kohti koillista ja uusia kokemuksia!

1 kommentti:

  1. Minusta on tärkeää että voi ja saa olla oma itsensä ja toteuttaa itseään ulkonäöstä huolimatta. :)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...